+45 3972902

©2019 by JJFC. Proudly created with Wix.com

JJFC COMPANY BLOG

Mette uddeler af sin tanker

 
 
 
Holding Hands

CONTACT

 

VI PASSER PÅ MILJØET OG DELTAGER

No Co2

This badge documents that this Wixsite is an active participant of the NoCo2 scheme. As an active participant, you are committed to focusing on making a green difference. To inspire others to act and influence the green development. Click here and see the No Co2 certificate.

 
Search
  • JJFC

De uundgåelige skoNew Balance er den allerstørste mainstrem lige for tiden og har været det i hvert fald i det sidste års tid. Skoenes popularitet skyldes nok en hel masse ting, som blandt andet, at de både bliver designet og produceret til drenge og piger, men endda også til mænd og kvinder og børn, altså små piger og små drenge. Se dem på eves.dk og få noget inspiration!


Den populære fritids – og hverdagssko fås i en milliard forskellige farver og med flere hundrede forskellige mønstre. (Her er der måske gjort lidt brug af overdrivelse, blot for at fremme forståelsen lidt. Just in case, you know.)


Størstedelen af mine venner og veninder, og i det hele taget størstedelen af min omgangskreds er glade ejere af minimum et par New Balance købt hos Anella.dk, og jeg er den overlykkelige ejer af hele tre fire par. Når det kommer til den her slags sko, går jeg nemlig udelukkende efter det princip, som går ud på, at man aldrig kan få for mange, men kun have for lidt.


Mine små babies

Jeg har i mine New Balance fire små babies, som betyder alt for mig. Mine blå bruger jeg primært til hverdag, når jeg er på gymnasiet og de passer perfekt sammen med et par stramme sorte jeans.


Mine lyse er de ultimative New Balance sommersko og ser brandgodt ud til en hvid sommerkjole og nogle brune stænger. Mine bordeaux var det første par, jeg købte og det er derfor også dem, der har den største betydning for mig. De får mig til at se så godt ud med et en sort nederdel og et par sorte nylonstrømper. Så er der mine helt nye babies, som lige er kommet til verden og er blevet en del af mit liv i sidste uge. De super fede sorte, som passer til det hele og allerede har fået en stor plads i mit hjerte.


Masser af kærlighed og hjerter til mine alle mine New Balance.

For at være ærlig, så hvis jeg vandt de det antal millioner, som er på højkant i lotto i denne uge, så ville jeg købe et par New Balance i hver eneste af de farver, der er lavet overhovedet.


Ikke kun for bare at sige, at jeg havde dem, men rent faktisk fordi, jeg ville elske hvert eneste par og give hvert eneste par en hel masse kærlighed. Så lige for tiden banker mig hjerte for mine kære New Balance og alle andre sko og mærker er blevet stillet på hylden og er blevet forsømt en del her på det sidste.. Det må være det, de kalder kærlighed?

We support the No Co2 movement

16 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now