+45 3972902

©2019 by JJFC. Proudly created with Wix.com

JJFC COMPANY BLOG

Mette uddeler af sin tanker

 
 
 
Holding Hands

CONTACT

 

VI PASSER PÅ MILJØET OG DELTAGER

No Co2

This badge documents that this Wixsite is an active participant of the NoCo2 scheme. As an active participant, you are committed to focusing on making a green difference. To inspire others to act and influence the green development. Click here and see the No Co2 certificate.

 
Search
  • JJFC

Det helt store sommerhit
Mos Mosh bukser bliver det største sommerhit overhovedet. Det er svært at skue rundt på en sandstrand en sommerdag, hvor solen står højt på himmelen og ikke få øje på en hel masse Mos Mosh bukser, som sidder og pynter på en masse pigers søde numser.


Piger med er en ting, som simpelthen bare en must, når det kommer til sommeren. Og når det kommer til sommeren, er der nogle musts, som man ganske enkelt ikke kan leve uden. Der er nogle musts, som hører sommeren til, og som er med til at fuldende sommeren en gang for alle, og et af disse must´s er disse bukser fra Mos Mosh.


De små, søde shorts har dog også en lidt anden side som du kan læse om på blogguide.dk. Mos Mosh bukser har nemlig også en tendens til at udstråle seksualitet. Det afhænger både af, hvad de kombineres med, hvem der har dem på og ikke mindst, hvor de har dem på.


Mos Mosh bukser kan sagtens få en pige til at udstråle og ligne en sød, artig og ordentlig pige, men de kan så sandelig også få en pige til at fremstå som det modsatte, som en dirty, frækt og sexet pige.


Drengene elsker det

Drenge er tosset med disse små, korte former for Mos Mosh bukser kan gøre en hel masse ting ved drenge, som både kan være med til at gøre dem artige og uartige, bare for lige at komme med et modeeksempel, just in case.


Men når det kommer til disse små, korte shorts og deres evner og egenskaber, så er det hele overhovedet ikke blevet nævnt endnu. Selvom de primært er henvendt og anvendt om sommeren, som sommershorts, eller til en bikinitop på stranden under en lille kjole, eller noget helt andet, så kan de så sandelig også bruges på årets andre årstider og til andre tøj dele.


Duer til hvad som helst

Mos Mosh bukser er også fantastiske at sove i og putte i. De er fantastiske til at tulle rundt i derhjemme på en søndag eftermiddag, hvor der ikke står andet end afslapning på programmet, og så er de bare i det hele taget fantastiske til hvad som helst.


De er nemlig bare, hvad man gør dem til. Det kan være svært at definere, hvad de egentlig er henvendt til, men er det ikke også lige meget? Bare man er har det godt med det modetøj.


Vi lever jo i et frit land, så hvorfor dig ikke udnytte sig af det og tage Mos Mosh bukser på, hvor som helst og når som helst. Who cares, hvad folk vil tænke om det. Så længe man føler sig tilpas og glad, er alting jo i fineste orden, og det gør man altså!


Support Noco2.dk.

11 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now