+45 3972902

©2019 by JJFC. Proudly created with Wix.com

JJFC COMPANY BLOG

Mette uddeler af sin tanker

 
 
 
Holding Hands

CONTACT

 

VI PASSER PÅ MILJØET OG DELTAGER

No Co2

This badge documents that this Wixsite is an active participant of the NoCo2 scheme. As an active participant, you are committed to focusing on making a green difference. To inspire others to act and influence the green development. Click here and see the No Co2 certificate.

 
Search
  • JJFC

Den lykkelige sommer

Updated: Feb 17, 2019NU er sommeren kommen! Og jeg er lykkelig.

Åh yeah, hvor er jeg lykkelig for, at vi eeeendelig har haft et par dage i træk med fuld solskin og en høj temperatur uden en bidende os iskold vind til at ødelægge det hele.


Det skulle simpelthen bare fejres. Der var ganske enkelt ikke nogen vej udenom, og jeg besluttede at fejre solens og den høje temperaturs ankomst på allerbedste vis ifølge min personlige ideologi, nemlig at shoppe!


Jeg tøffede rundt inde i centrum i et par timer og købte blandt andet et par old school cowboy shorts fra Lee. God damn it, de er feee’.


Shorts og chokoladebrune ben

Jeg er sindssygt glad for dem og de klæder mig rigtig godt. Der er bare lige et enkelt problem, som godt kan løses, hvis blot solen holder stik. Mine ben ville nemlig se rimelig meget bedre ud i mine nye shorts, hvis de var lidt chokoladebrune.


Jeg plejer heldigvis ikke at have noget problem med at blive brun, og når først jeg er kommet sydpå indtræder den brune farve og bliver intime med mine hvide hudceller allerede efter to-tre dage.


Men der er jo ligesom lige halvanden måneds tid, til jeg skal sydpå. Jo længere tid, jeg kigger på mine ben i spejlet, jo mere deprimeret bliver jeg faktisk.


Respekt for det ekstraordinære, også når det gælder tøj

Jeg synes faktisk, det er at være lidt respektløs overfor mine nyindkøbte og gude værdige cowboyshorts købt i Chopin, at de ikke bliver udnyttet til fulde og fremstår på flottest mulige måde, og det gør de jo ligesom ikke, når min hud er så bleg, som den er.


Det her er ingen kritik af snehvide! Absolut ikke. Snehvide, i love you! Du er for sej, men altså.. Alligevel, hvem fanden gider at bo sammen med syv små dværge? Nå, anyways. Derfor har jeg efter hårde forhandlinger med mig selv, besluttet at mine nye, superfede shorts får lov til at ligge pænt lagt sammen in

de i skabet indtil jeg og ikke mindst mine stænger bliver brune og derved værdige nok til at bære dem.


Det skal lige siges, at det altså ikke er alle mine shorts der får sådan en særbehandling, men disse shorts er simpelthen bare noget helt særligt. Og når man støder ind i noget ekstraordinært, så skal man også agere anderledes, sådan har jeg det i hvert fald.


Jeg kan så til gengæld sige, at når først mine stængers hudceller har dannet intimkontakt med solens stråler, så kommer de shorts på, og så kommer de nok ikke af igen, før mine ben igen indtager den blege nuance, som følger med, når efteråret melder sin ankomst.

Jeg kan godt lide at handle hos Chopin da de samtidig tænker meget over miljøet. De har oprettet sitet Noco2.dk som skal få alle, både private og erhvervslivet, til at tænke grønt og få den grønne tankegang med ind i de nye beslutninger. Denne side deltager også i No Co2 ordningen og du kan se vores No co2 certifikat her.


Vi anbefaler alle der læser dette og støder på dette badge at de tilmelder sig ordningen med et certifikat og derved er med til at præge den grønne omstilling.

18 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now