+45 3972902

©2019 by JJFC. Proudly created with Wix.com

JJFC COMPANY BLOG

Mette uddeler af sin tanker

 
 
 
Holding Hands

CONTACT

 

VI PASSER PÅ MILJØET OG DELTAGER

No Co2

This badge documents that this Wixsite is an active participant of the NoCo2 scheme. As an active participant, you are committed to focusing on making a green difference. To inspire others to act and influence the green development. Click here and see the No Co2 certificate.

 
Search
  • JJFC

Hit me sunshine!


Mos Mosh har ikke en lang og gloværdig historie, men er til gengæld ét af de mest populære danske brands i øjeblikket. Dette skyldes uden tvivl evnen til at designe unikt og elegant tøj, der gør det let for forbrugere at kaste deres kærlighed på det københavnske mærke.


Visionen om at skabe moderigtigt tøj til kvinden der går op stil og trends, men dog uden at være ”slave” af den, er lykkedes til fulde.


Find tøjet fra Chopin online

Det er ikke nemt at være med på mode-beatet, da det kræver masser af research og ikke mindst penge på kistebunden. Heldigvis holder tøjet fra Mos Mosh flere sæsoner i træk, hvorfor du ikke behøves at udskifte hele garderoben hvert halve år.


Blandingen af det rå gadeliv og den elegante røde løber gør Mos Mosh vellidt i alle kredse, ligesom tøjet er perfekt til såvel festlige begivenheder som hverdagsbrug.


Kun fantasien sætter grænser for hvordan du styler lige netop dit look, men det er perfekt at tage på ferie i. Skal du på ferie så er det værd at benytte rejseportalen Holiday News, for her finder du masser af læsestof vedr. samtlige feriedestinationer i verden.

7 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now