+45 3972902

©2019 by JJFC. Proudly created with Wix.com

JJFC COMPANY BLOG

Mette uddeler af sin tanker

 
 
 
Holding Hands

CONTACT

 

VI PASSER PÅ MILJØET OG DELTAGER

No Co2

This badge documents that this Wixsite is an active participant of the NoCo2 scheme. As an active participant, you are committed to focusing on making a green difference. To inspire others to act and influence the green development. Click here and see the No Co2 certificate.

 
Search
  • JJFC

Hver dag er en ny modedag


Chopin på Jægersborg Allé har succes med at følge modens inderste væsen: Der skal ske noget nyt hele tiden. I dag sælger den progressive lokale butik varer til hele Europa.

Tøv ikke for længere med at købe det stykke tøj, du har set dig varm på hos Chopin Charlottenlund, for det kan meget vel være helt væk fra butikken om en uge.

Og det bliver ikke købt hjem igen, men erstattes af noget nyt.


Den dynamiske modeforretning til kvinder på Jægersborg Allé 17 har skabt sig egen unikke platform i modebranchen med en bevidst strategi om at følge modens inderste væsen: der skal ske noget nyt hele tiden.


Mode handler om at være med, og vores kunder kan godt lide at vide, at det altid er det sidste nye, de finder hos os. Vi har ingen gamle varer, og vi holder meget sjældent udsalg, for vi har sjældent udsalgsvarer tilbage, når vi gør det på denne måde,” siger Gitte

Johnsen.

7 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now