+45 3972902

©2019 by JJFC. Proudly created with Wix.com

JJFC COMPANY BLOG

Mette uddeler af sin tanker

 
 
 
Holding Hands

CONTACT

 

VI PASSER PÅ MILJØET OG DELTAGER

No Co2

This badge documents that this Wixsite is an active participant of the NoCo2 scheme. As an active participant, you are committed to focusing on making a green difference. To inspire others to act and influence the green development. Click here and see the No Co2 certificate.

 
Search
  • JJFC

Hellere sælge min krop end at sælge mine cardigans

Updated: Feb 17, 2019


mode

Jeg er verdens største cardigan-forbruger. Jeg tror helt seriøst ikke, der er nogle, der har så mange cardigans, som jeg har. Jeg tør for at være helt ærlig ikke at tælle, hvor mange cardigans, der enten hænger eller ligger inde i mit skab, og jeg tør da slet ikke at tænke på, hvor mange penge, der egentlig er for, hvis jeg ligger priserne fra hver eneste af mine cardigans sammen. Vi kunne jo spørge choopin.dk hvor jeg har købt dem ;-)


Men jeg kan allerede nu sagtens sige, at den hurtigt kan snige sig op over de syvtusinde.. Så deeet. Og så er det sikkert, at du sidder og tænker, at så er det da oplagt at sælge nogle af dem, men det kan du godt glemme! Skyd du roligt en hvid pil efter det, for jeg vil hellere sælge min krop end at sælge mine cardigans. Bare lige for at komme med en hård og kontant konstatering.


Det er da i sandhed en genial opfindelse? Den kan bruges til alle slags events og arrangementer og egner sig til enhver anledning. Og det ser super godt ud, lige meget om den er uden på en kjole, udenpå en t-shirt, en top, en skjorte eller hvad som helst.


Det er sågar bevist af de helt store modemagasiner og fotografer, at cardigans ser godt ud uden noget indenunder. Jeg er ofte faldet over et billede eller endda et helt shoot af en eller flere kvinder med en cardigan på, hvor man kan se, at der ikke er noget indenunder, og det ser faktisk super godt ud.


Jeg tror dog ikke lige, at jeg hopper med på den vogn, men man skal jo selvfølgelig aldrig sige aldrig. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at hver eneste af mine cardigans ville egne sig til det look, såvel som alle andre looks.


I love ya’!

Nu sidder du så nok og tænker, hun er da besat. Og der kan jeg simpelthen bare svare dig, at; ’’ja, det er jeg,’’ men så længe, det er ægte kærlighed, så er det vel okay at være besat? Så længe det ikke går over i det ekstreme og bliver farligt, og jeg har ærligtalt lidt svært ved at se, hvordan det kan være farligt at føle inderlig kærlighed til sine cardigans?


Så for lige at citere Nik & Jay fra en af deres mange hits fra de sidste par år, så den her er dedikeret til mine cardigans: ’’I love ya’, I love ya’, I freaking fucking love ya’.’’

We support the No Co2 movement

16 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now